Βόλος – Παναιτωλικός 3-1: Ήττα που βάζει σε περιπέτειες του Αγρινιώτες

Petite Perle 300×250

Αν και έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αγρινιώτες ήρθαν αντιμέτωποι με την ήττα στο «Πανθεσσαλικό» που τους βάζει σε ακόμη πιο δύσκολα μονοπάτια.

Ο Βόλος επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού στο «Πανθεσσαλικό», για την 3 αγωνιστική των play off της Super League. Οι Αγρινιώτες πάλεψαν με νύχια και με δόντια στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσουν σε ένα ακόμη γκολ όμως ο «ποδοσφαιρικό θεός» δεν ήταν με το μέρος τους, γεγονός που τους βάζει σε μπλεξίματα.

Βόλος – Παναιτωλικός : Τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (vids) | in.gr

Ο Βόλος βρήκε ένα πολύ γρήγορο γκολ στο 3ο λεπτό καθώς ο Ριένστρα εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα και μ' ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μπόρεσαν σχετικά γρήγορα να βρουν νέο τέρμα, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο το έργο του Παναιτωλικού. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος σφύριξε αρχικά ένα φάουλ υπέρ των γηπεδούχων ακριβώς έξω από την περιοχή, όμως έπειτα από την εξέταση της φάσης από το VAR φάνηκε πως ο Ταχάρ ήταν μέσα στην περιοχή όταν ήρθε σε επαφή με την μπάλα κι έτσι έδωσε σωστά το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπουένο, ο οποίος δεν αστόχησε και έκανε το 2-0 (13').

Βόλος - Παναιτωλικός 3-2: Ο Μουνίθ τα έκανε όλα για τους γηπεδούχους -  Ποδόσφαιρο - SPORT 24

Αμφότερες ομάδες συνέχισαν να είναι αρκετά κινητικές, πατώντας σε πολλές στιγμές την αντίπαλη περιοχή. Ο Παναιτωλικός κατάφερε σε μια από τις φάσεις που βρέθηκε στην περιοχή να βρει και το γκολ. Το VAR αυτή τη φορά ήταν με το μέρος των φιλοξενούμενων αφού ο διαιτητής, αφού συμβουλεύτηκε την τεχνολογία, καταλόγισε πέναλτι υπέρ των «καναρινιών». Ο Βέργος εκτέλεσε εύκολα, γράφοντας το 2-1 στο 37ο λεπτό.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ. Οι Αγρινιώτες πλήρωσαν για ακόμη μια φορά την κακή αμυντική τους λειτουργία καθώς ο Μήτογλου, έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ από τον Γκρίλο, βρέθηκε αμαρκάριστος λίγα μέτρα απ' το τέρμα και με ωραίο σουτ έκανε το 3-1 (42').

Βόλος - Παναιτωλικός 3-1 (vids) | Superleague Interwetten | gazzetta.gr

Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε στους ίδιους τρελούς ρυθμούς με το πρώτο. Η τριπλή αλλαγή του Τραϊανού Δέλλα για να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα του Παναιτωλικού, έπιασε τόπο. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή, ψάχνοντας απεγνωσμένα το γκολ.

Βέβαια η καλή αμυντική λειτουργία του Βόλου, η ετοιμότητα του Κλέιμαν αλλά και η ατυχία που κυνήγησε την ομάδα, έπαιξαν ανασταλτικό ρόλο στο να φτάσει η ομάδα σ' ένα δεύτερο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν έτσι τον γυρισμό για Αγρίνιο με άδεια χέρια. Τα πράγματα για την ομάδα του Δέλλα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα καθώς ο καιρός περνάει και τα «καναρίνια» δεν έχουν καταφέρει να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι ενδεκάδες:

Βόλος: Κλέιμαν – Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο – Ριένστρα, Νίνη – Κρητικό, Μπουένο, Μπαρτόλο – Περέα

Παναιτωλικός : Κνετ – Περέιρα, Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης, Μεντίνα – Εντινγκα, Ταχάρ – Αριγίμπι, Μεντόζα, Ντίας – Βέργο

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ