Υπογράφει σύντομα την ανανέωση του στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Καρίμ Μπενζεμά

Petite Perle 300×250

Ο Καρίμ Μπενζεμά κάνει μία ακόμα εξαιρετική χρονιά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο ηγέτης της και σύντομα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είπε αντίο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά άφησε πίσω του τον Καρίμ Μπενζεμά να ηγείται της ομάδας. Ο Γάλλος, ειδικά από τη στιγμή που έφυγε ο συμπαίκτης του από την ομάδα, έχει βγει μπροστά και είναι εκείνος που οδηγεί τη Βασίλισσα στο σκοράρισμα. Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι και φέτος είναι εξαιρετικός, έχει  24 γκολ σε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και οδηγεί την ομάδα του αφενός σε μία ανατροπή στο πρωτάθλημα. Αν τελικά καταφέρει η Ρεάλ να περάσει την Ατλέτικο Μαδρίτης και αφαιτέρου σε μία πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί όπου οι Μερένχες είναι κοντά στο να φτάσουν στα ημιτελικά.

Το συμβόλαιο του Καρίμ Μπενζεμά λήγει το καλοκαίρι του 2022. Οπότε η περίοδος που θα είναι ελεύθερος πλησιάζει. Αυτό όμως δεν πρόκεται να συμβεί. Ο Γάλλος όχι απλά δεν θα φύγει από την ομάδα αλλά θα ανανεώσει και σύντομα το συμβόλαιό του. Τουλάχιστον αυτό είναι που είπε ο ατζέντης του. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα και σύντομα θα υπάρξουν καλά νέα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.Μένει και ανανεώνει ο Μπενζεμά!

«Ο Μπενζεμά είναι πολύ κοντά σε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

«Πράγματι είχα πει σε παλαιότερες δηλώσεις μου ότι ο Μπενζεμά θέλει μια μέρα να επιστρέψει στη Λυών. Το όνειρο του είναι να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να αγωνιστεί για την ομάδα που έχει στην καρδιά του.  Αλλά σήμερα είναι πιο κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης παρά στην επιστροφή στη Λυών», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Καρίμ Τζαζιρί στο «Made in Foot».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ