Χάαλαντ: Το πλάνο Ραϊόλα για απολαβές 1+ εκατ. ευρώ ανά εβδομαδα!

Petite Perle 300×250

Ο Μίνο Ραϊόλα φιλοδοξεί να κάνει τον Έρλινγκ Χάαλαντ τον πρώτο ποδοσφαιριστή στην ιστορία με εβδομαδιαίες απολαβές άνω του εκατομμυρίου!

Οι «μνηστήρες» ερίζουν για την υπογραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ το ερχόμενο καλοκαίρι και οι αξιώσεις του Μίνο Ραϊόλα για τον πιο «καυτό» πελάτη του οδηγούν ολοταχώς στο πιο πλουσιοπάροχο deal της ποδοσφαιρικής ιστορίας!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Mirror», ο Ιταλός μεγαλοατζέντης φιλοδοξεί να κάνει τον Νορβηγό στράικερ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη ever, με συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά πάνω από 1 εκατ. λίρες (1,15 εκατ. ευρώ) την εβδομάδα. Εναλλακτικά, περίπου 60 εκατ. ευρώ «καθαρά» τον χρόνο!

Το ποσό αυτό προκύπτει από τον βασικό μισθό του, αλλά και από τα δικαιώματα της εικόνας του, την ψηφιακή εκμετάλλευση του ονόματός του και τις χορηγικές συμφωνίες που θα πάνε «πακέτο», εκτοξεύοντας τον μισθό του σε δυσθεώρητα επίπεδα, ακόμη και σε σύγκριση με τον πιο ακριβοπληρωμένο στον πλανήτη, Λιονέλ Μέσι, το τρέχον συμβόλαιο του οποίου στη Μπαρτσελόνα του αποφέρει «καθαρά» 39 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Έτσι, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι απαιτήσεις-μαμούθ για τους προσωπικούς όρους της μεταγραφής του Χάαλαντ προκρίνουν αυτόματα μόνο τρεις ομάδες, ικανές να ανταποκριθούν σε αυτές. Ο λόγος για την Μάντσεστερ Σίτι, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν, θέτοντας ουσιαστικά νοκ-άουτ τη Μπαρτσελόνα, η οποία έγινε η πρώτη που κάθισε στο τραπέζι των διαπραγματεύεσων με τον Ραϊόλα και τον πατέρα του φορ της Ντόρμτουντ, Άλφ-Ίνγκε Χάαλαντ.

Φυσικά, οι δύο τελευταίοι πρόκειται να λάβουν εξωπραγματικές αμοιβές από τη μεταγραφή του Νορβηγού στράικερ, που θα ξεπεράσουν τα 20 εκατ. ευρώ έκαστος και γενικά οι ειδικοί εκτιμούν ότι το deal της μεταγραφής του Χάαλαντ θα είναι ένα από τα πιο σύνθετα όλων των εποχών!

πηγή: www.gazetta.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ