Έτσι ξεκινούν οι δύο προπονητές το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Petite Perle 300×250

Με σχήμα 3-4-3 παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19:30) για την 3η αγωνιστική των playoffs. Εκτός βασικού σχήματος έμειναν οι Καμαρά και Μπρούμα.

Ο Σα είναι ο τερματοφύλακας, με τους Σεμέδο, Παπασταθόπουλο και Μπα σε ρόλο στόπερ και μπακ-χαφ στα δεξιά τον Ανδρούτσο και αριστερά τον Χολέμπας. Οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα είναι στον άξονα, ενώ οι Μασούρας και Φορτούνης θα υποστηρίζουν τον Ελ Αραμπί που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται πως με νίκη ο Ολυμπιακός κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα, μετά την ήττα του Άρη νωρίτερα από την ΑΕΚ (1-3).

Οι επιλογές του Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε σχηματισμό 4-2-2-2 και με τον Βέλεθ να χρησιμοποιείται σε θέση αμυντικού χαφ, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, στην εστία θα είναι ο Διούδης, έχοντας αμυντική τετράδα μπροστά του τους Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Νιάς και Βέλεθ, ενώ μπροστά τους θα κινούνται οι Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες, έχοντας ως επιθετικό δίδυμο τους Μακέντα και Χατζηγιοβάνη, με τον Έλληνα εξτρέμ να έχει ένα σαφώς πιο ελεύθερο ρόλο.

Η ενδεκάδα του «τριφυλλιού»:

Διούδης – Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ – Νιάς, Βέλεθ – Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες – Μακέντα, Χατζηγιοβάνης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ