Ο Εργοτέλης επέστρεψε στις νίκες με 4-0 τον ΟΦΙ

Petite Perle 300×250

Ο Εργοτέλης ήταν ο νικητής του Κρητικού ντέρμπι στο Παγκρήτιο, καθώς με γκολ των Κωστανάσιου, Μανουσάκη, Πέϊου και Κοκκίνη κέρδισε με 4-0 τον ΟΦΙ για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2, σκοράροντας δύο φορές στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η νίκη για τον Εργοτέλη, που εδραιώνει την παρουσία του στην πρώτη εξάδα, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Οι "κιτρινόμαυροι" κέρδισαν μετά από έξι αγωνιστικές (μία ισοπαλία και πέντε ήττες) τον ΟΦΙ με 4-0 με τέρματα των Κωστανάσιου, Μανουσάκη, Πέϊου και Κοκκίνη.

Το σκορ "άνοιξε" στο 9΄με σουτ του Κωστανάσιου μετά από προσπάθεια του Μανουσάκη.Ακολούθησε ένα 20λεπτο "κυριαρχίας" του Εργοτέλη που απείλησε με σουτ του Μπουρσέλη στο 14΄, που έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασόπουλο και με τον Τσέλιο στο 17΄, που πλάσαρε έξω από καλή θέση.

Το 2-0 έγινε στο 32΄με μακρινό σουτ του Μανουσάκη με την μπάλα να "κοντράρει" στον Χατζητέρζογλου και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης έκανε σωστή διαχείριση του ματς και κράτησε με άνεση την νίκη.

Στις καθυστερήσεις πέτυχαν δύο ακόμα γκολ οι "κιτρινόμαυροι".

Αρχικά στο 93΄με γκολάρα από τον Πέϊο με μακρινό σουτ και στην συνέχεια με τον Κοκκίνη στο 94΄με πλασέ!

Από ένα δοκάρι έιχαν οι δύο ομάδες στην επανάληψη, με φάουλ του Ποζατζίδη στο 74΄οι γηπεδούχοι και με τον Αρναούτογλου στο 84΄ οι φιλοξενούμενοι.

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης, Bote, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad 

Αναπληρωματικοί: Τζελέπης, Kacurri, Πατρινός, Μπουτσάκης, Σαρρής, Kwateng, Κοκκίνης, Κόλα, Ντουμάνης 

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Masuero, Χατζητερζόγλου, Ζήσης, Βογιατζής, Φουασης, Ντούνης, Dalla Costa, Barrata, Καψάλης 

Αναπληρωματικοί: Μανουσάκης, Τσιλιγγίρης, Γκίνη, Περδίκης, Κούστα, Vouho, Αρναούτογλου, Χιντζίδης 

Διαιτητής: Τσαμουνταντώνης (Χίου) 

Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Γιαμουρτζής (Πειραιά)

4ος: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής) 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ