Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 11 Απριλίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στην Ανάληψη Χερσονήσου, στην περιοχή του ξενοδοχείου Stella beach.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙ.ΠΕ.Ηρακλείου, τμηματικά στις οδούς Α, Β, Γ, Δ, Ε, Θ, Ι, Κ, Π στις περιοχές των επιχειρήσεων Εργαζάκη, Δομικής Μπετόν, Inter Beton, Trans beton, Κοπιδάκη, εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού ΒΙΠΕ, ΕΛΤΑ και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Τσικανδυλάκη, σκαπτικά Candia, Εργαζάκη, Υδρομετάλ, Καράτζη, Φαρσάρη, Καβάλη και Βαθυπέτρου.

Δευτέρα 12 Απριλίου:

Από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου:Στις Γούρνες Πεδιάδος, στον κεντρικό δρόμο προς παραλία, έξω από τον οικισμό Κουβοχώρι.

Τρίτη 13 Απριλίου:

Από τις 7.30 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στα Καμίνια, στην οδό Μάχης Κρήτης από την οδό Υακίνθου μέχρι την οδό Ινάτου και στην οδό Πετλέμπουρη από την οδό Μάχης Κρήτης μέχρι την οδό Κυταίου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών, στην περιοχή πλησίον της διακλάδωσης των Αθανάτων, της περιοχής όπισθεν της επιχειρήσεων Σκουλούδη και έπιπλο Ξυλοστάτης και στις περιοχές των αρδευτικών Κουμπενάκη, Καστρινογιάννη και Λιναρδάκη.

Τετάρτη 14 Απριλίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Αλάγνι, Αστρίτσι, Γαλατάς, Πατσίδερος, Στείρωνας, Πανόραμα, Ζίντα, Αρχοντικό, και στο Αρκαλοχώρι στις περιοχές της επιχειρήσεως LIDL, του Γυμνασίου και Ενιαίου Λυκείου Αρκαλοχωρίου και του πρατηρίου υγρών καυσίμων Κορναράκη.Επίσης σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Θραψανό, στην περιοχή του κέντρου του Θραψανού και νότια αυτού προς το γήπεδο και στις περιοχές του συν/σμού αγγειοπλαστών, του ανθοκομικού συν/σμού, των θερμοκηπίων Δρακάκη και Στρουμπάκη, του εργοταξίου του νέου αεροδρομίου Κατελίου, του ελαιουργείου Τζανιδάκη και σε όλα τα αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Αρκαλοχώρι, νότια του Αρκαλοχωρίου, στην περιοχή του s.m.Παπαδάκη και της ιδιοκτησίας Γαβριλάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Μελέσσες, στην περιοχή του κέντρου του χωριού και της εξόδου του χωριού προς το Ααρκαλοχώρι.

Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Γενικά στο χωριό Μελέσες.

Πέμπτη 15 Απριλίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Χουμέρι στην περιοχοή του πρώην αρδευτικού Πάγκαλου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Αρκαλοχώρι, στις περιοχές των επιχειρήσεων σκυροδέματος και ελαιουργείου Κεγκέρογλου, στις εγκαταστάσεις του σταδίου Αρκαλοχωρίου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Ρουσοχώρια στην περιοχή του αρδευτικού Πηγάκη και Καλογεράκη.

Παρασκευή 16 Απριλίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στην περιοχή της εξόδου των Πιτσιδίων στην περιοχή του καταστήματος Βοζικάκη και στα Μάταλλα. Στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Ματάλων και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ