Φονικό στη Μακρινίτσα: «Εσένα δεν σε σκοτώνω για να μεγαλώσεις το παιδί μου»

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Έτοιμος να σκοτώσει και την πεθερά του φαίνεται πως ήταν ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της δικηγόρου της οικογένειας. Ωστόσο την άφησε για να μεγαλώσει το μόλις δύο ετών αγοράκι του.

«Εσένα δεν σε σκοτώνω για να μεγαλώσεις το παιδί μου» φέρεται να είπε ο δράστης στην πεθερά του, σύμφωνα με ρεπορτάζ .

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε δικηγόρος της οικογένειας, Ανθούλα Ανάσογλου «της είπε “εσένα δεν σε σκοτώνω” σε πλήρη συνείδηση εκείνη τη στιγμή “για να μεγαλώσεις το παιδί μου”, που σημαίνει ότι γνώριζε τι έκανε και όχι αυτά που είπε στην ανάκριση ότι δεν θυμάται. Ήξερε ότι σκότωσε τη μητέρα του παιδιού του και ήξερε ότι αφήνει τη γιαγιά για να το μεγαλώσει».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «οι άνθρωποι έζησαν ό,τι υπάρχει σε έναν εφιάλτη ανθρώπου, έχασαν τα στηρίγματα, έχασαν τα παιδιά τους. Ήταν δύο παιδιά και πρέπει να βρουν κουράγιο να συνεχίσουν και για τη δικαίωση των παιδιών και για να μεγαλώσουν αυτό το αγγελούδι που έμεινε πίσω μόνο του».

Θα οριστεί πραγματογνώμονας που θα κάνει την ψυχιατρική εκτίμηση

Ο κατηγορούμενος που συνεχίζει να λέει ότι δεν θυμάται τίποτα εξετάστηκε χθες από τους γιατρούς των φυλακών Κορυδαλλού και μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική πτέρυγα.

«Ο τρόπος που έδρασε ήταν προσχεδιασμένος και τα χτυπήματα που έχει κάνει ήταν επαγγελματικά. Γιατί ένας τρελός όταν χτυπάει, χτυπάει όπου βρίσκει από την τρέλα του που έχει και που κουβαλάει. Είναι τρελός ένας τέτοιος άνθρωπος δηλαδή; Γιατί εμένα μόνο για τρελός δεν μου φαίνεται» σημείωσε ένας φίλος των θυμάτων.

Τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα οριστεί πραγματογνώμονας που θα κάνει την ψυχιατρική εκτίμηση, ενώ η Αντιεισαγγελία Λάρισας θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει γιατί δεν προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές στον ακούσιο εγκλεισμό του κατηγορουμένου σε ψυχιατρική κλινική, ενώ υπήρχαν όλες ο απαραίτητες γνωματεύσεις.

πηγή: www.newsbeast.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...