Κίνδυνος τιμωρίας για Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς

Με πληροφορίες από Σουηδικό Μέσο αποκαλύπτει πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει μετοχές σε στοιχηματική εταιρία, παραβιάζοντας έτσι τον κώδικα ηθικής της FIFA, σύμφωνα με τον οποίο κάτι τέτοιο απαγορεύεται δια ροπάλου.

Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αλλά κι η Ομοσπονδία της Σουηδίας. Σύμφωνα με την Aftonbladet, ο σταρ της Μίλαν παραβίασε τον κώδικα ηθικής της FIFA, έχοντας οικονομικές συναλλαγές με στοιχηματική εταιρία.

Όπως υποστηρίζει πάντα το εν λόγω ρεπορτάζ, ο 39χρονος έχει στην κατοχή του μέχρι και σήμερα το 10% της μαλτέζικης Gameday Group PLC, που είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard.

Φυσικά, αυτό απαγορεύεται ρητά και γι' αυτό ο Ζλάταν εξάλλου δεν μπορούσε να αγωνιστεί στα τελικά του Μουντιάλ του 2018. Τότε ήταν μέτοχος της εταιρίας και μάλιστα ήταν και το κεντρικό πρόσωπο στις διαφημίσεις της.

Ετσι, ο 39χρονος αυτή τη στιγμή κινδυνεύει με αποκλεισμό από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα για τα επόμενα τρία χρόνια και φυσικά μια τέτοια εξέλιξη θα βάλει τέλος στην καριέρα του. Τα 100.000 ευρώ που επίσης θα κληθεί να πληρώσει μάλλον είναι το λιγότερο.

Επίσης, σε μπελάδες έχει μπει κι η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της χώρας. O Ζλάταν έπαιξε στα δύο πρώτα ματς των προκριματικών με Γεωργία και Κόσοβο, ενώ παραβίασε τους κανόνες και στο Μίλαν-Σάμροκ Ρόβερς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ