Μαθητής από τον Κρουσώνα ζητά την ψήφο μας για τον Διαγωνισμό Στατιστικής

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Στον Μαθητικό Διαγωνισμό Στατιστικής για μαθητές Λυκείων το Πρότυπο Λύκειο Ηρακλείου

Ένα δικό μας παιδί, από τον Κρουσώνα, ο Χαράλαμπος Φαλιακάκης μαζί με τον Ιάσονα Πάσσαμ και τον Αλέξανδρο Πεδιαδιτάκη χρειάζονται την στήριξή μας και τη θετική ψήφο μας σε ένα βίντεο που έφτιαξαν, για να προχωρήσουν στην ευρωπαϊκή φάση του Μαθητικού Διαγωνισμού στη Στατιστική για μαθητές Λυκείων της Eurostat.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις μαθητές του Πρότυπου Λυκείου Ηρακλείου είναι οι μόνοι από την Κρήτη που κέρδισαν σε αυτόν τον διαγωνισμό και ανήκουν στα πέντε σχολεία όλης της Ελλάδας, ανάμεσά τους Γενικό Λύκειο Νέας Βύσσας Έβρου, Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη Θεσσαλονίκης, 1ο Γενικό Λύκειο Μαρκοπούλου Αττικής, Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Κρήτης και Γενικό Λύκειο Βαρβακείου Σχολής Αττικής.

Η ομάδα που το βίντεο της, από χθες μέχρι τις 22 Απριλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ., συγκεντρώσει τα περισσότερα likes από τα 5 που έχουν προκριθεί από την προηγηθείσα φάση, θα αποκτήσει αυτό το δικαίωμα συμμετοχής, μέσω του Βραβείου Κοινού.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν μπορείτε να δώσετε το like σας ανώνυμα, αλλά πρέπει να έχετε κάνει login με τον λογαριασμό σας στο YouTube/Google.

Τι είναι το Βραβείο Κοινού;

Με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα στο ευρύ κοινό να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, ο «4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός στη Στατιστική» περιλαμβάνει μία καινοτομία σε σχέση με τους προηγούμενους: τη διοργάνωση του Βραβείου Κοινού (Public Choice Award-PCA).

Οι πέντε πρώτες ομάδες, κάθε κατηγορίας, που αναδείχτηκαν από το ελληνικό σκέλος του Διαγωνισμού, καλούνται να διαμορφώσουν και να παρουσιάσουν ένα βίντεο, στην αγγλική γλώσσα, στο οποίο, χρησιμοποιώντας στατιστικά στοιχεία, θα πραγματεύονται ένα θέμα που τους έχει ανακοινώσει η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat).

Το κοινό, με την ψήφο του, θα επιλέξει τη μία από τις δύο ομάδες, κάθε κατηγορίας, που θα συμμετάσχουν στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Στατιστική. Η δεύτερη ομάδα θα προκύψει βάσει αξιολόγησης από την Επιτροπή Αξιολόγησης του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική.

Εδώ μπορείτε να δείτε την εργασία των μαθητών του Πρότυπου Λυκείου Ηρακλείου

Δείτε το βίντεο των μαθητών:

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...