ΟΦΗ: Ξεκίνησε η ανακατασκευή του ΒΑΚ με πρωτοβουλία προέδρου Μιχάλη Μπούση

Petite Perle 300×250

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του ΒΑΚ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η πρώτη φάση των έργων περιλαμβάνει την ανακατασκευή τριών γηπέδων στο προπονητικό κέντρο των Κρητικών και αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους, προκειμένου να το έχει στη διάθεσή της η ομάδα στην έναρξη προετοιμασίας της νέας σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως, δεδομένης της καθυστέρησης χρηματοδότησης μέσω δημόσιου διαγωνισμού, ο Μιχάλης Μπούσης πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσουν τα έργα με ίδια κεφάλαια, για να μην επηρεαστεί ο σχεδιασμός με επιπλέον καθυστερήσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών της ανακατασκευής του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία θα καλυφθεί από ίδια κεφάλαια αλλά και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης.

Η α' φάση ξεκίνησε σήμερα (14/4) και περιλαμβάνει την ανακατασκευή των τριών γηπέδων, αγωνιστικών διαστάσεων 105 μ. Χ 68 μ. με φυσικό, υβριδικό και τεχνητό χλοοτάπητα αντίστοιχα. Η ολοκλήρωση της α' φάσης υπολογίζεται στο τέλος του τρέχοντος έτους και τα γήπεδα θα παραδοθούν τμηματικά προς χρήση, αρχής γενομένης από εκείνο με το φυσικό χλοοτάπητα, το οποίο προγραμματίζεται να είναι έτοιμο στις αρχές του βασικού σταδίου προετοιμασίας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Ο δημόσιος διαγωνισμός της Περιφέρειας Κρήτης για την α' φάση του έργου, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προπαρασκευαστικής διαδικασίας και η ανακοίνωσή του αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλει να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Συριγωνάκη και όλο το προσωπικό της Περιφέρειας Κρήτης, που δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του προς το Club, αλλά και τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Βασιλάκη και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κ. Γιάννη Δανδάλη για την άψογη συνεργασία τους
».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ