Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πέντε αγώνων Εργοτέλη και Χανίων στα πλέι οφ

Petite Perle 300×250

Οι ημερομηνίες που αναμένεται να γίνουν τα παιχνίδια των πλέι οφ της Super League 2

Το τέλος της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα της Super League 2 πλησιάζει, καθώς έχουν απομείνει 2 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί. Μετά το τέλος, το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με τα πλέι οφ στα οποία θα συμμετέχουν οι πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας και από εκεί θα προκύψει ο πρωταθλητής που θα πάρει απευθείας το εισιτήριο για την Super League 1, αλλά και ο δεύτερος, που θα παίξει με τον προτελευταίο της SL1 για μία θέση στην μεγάλη κατηγορία. Θα υπάρξουν επίσης και τα πλέι άουτ, εκεί όπου θα προκύψουν οι ομάδες που θα υποβιβαστούν στην Football League.

Μέχρι στιγμής, την παρουσία τους στα πλέι οφ έχουν κλειδώσει και μαθηματικά τρεις ομάδες, ο Ιωνικός, ο Λεβαδειακός και η Ξάνθη, με 43, 38 και 35 βαθμούς αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, ο Εργοτέλης θέλει έναν ακόμα βαθμό για να βρεθεί μαθηματικά στα πλέι οφ, ενώ και τα Χανιά αναμένεται να βρεθούν στο μίνι πρωτάθλημα, καθώς βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πίσω από τους κιτρινόμαυρους. Για την έκτη θέση όπως φαίνεται μέχερι στιγμής θα παλέψουν η Παναχαϊκή και ο Διαγόρας Ρόδου, με τον Απόλλωνα Λάρισας να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες να βρεθεί στην εξάδα.

Πότε ωστόσο θα διεξαχθούν οι αγώνες των πλέι οφ; Οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι ήδη οι ημερομηνίες έχουν καθοριστεί και μάλιστα έχει ήδη προβλεφθεί ότι μετά την 17η αγωνιστική ανά πάσα στιγμή, εφόσον οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν, μπορεί να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα και να επικυρωθεί η βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί την δεδομένη στιγμή.

Ο σκοπός είναι στις 20 Μαΐου η Super League 2 να έχει δηλώσει στην ΕΠΟ την ομάδα που θα παίξει στα μπαράζ με τον προτελευταίο της Super League 1. Συνεπώς, η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ μπορεί να διεξαχθεί στις 19 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και αυτό ακριβώς έχει αποφασιστεί. Τότε να διεξαχθεί και η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι τα πλέι οφ ξεκινούν πριν το Πάσχα αι συγκεκριμένα την Μεγάλη Τετάρτη, ακριβώς μια εβδομάδα μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες θα κάνουν Πάσχα στο γήπεδο με προπονήσεις, αφού η 2η αγωνιστική έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη του Πάσχα και η 3η την Κυριακή του Θωμά.

Μόνο την Τετάρτη 12 Μαΐου θα υπάρχει ένα κενό για τυχόν διεξαγωγή κάποιου αναβληθέντος για οποιονδήποτε λόγο αγώνα και οι δυο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή 16 και την Τετάρτη 19 Μαΐου. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές και μπορεί για τηλεοπτικούς κυρίως λόγους να αποκλίνουν κατά μια ημέρα (να διεξαχθούν δηλαδή κάποιοι αγώνες Σάββατο αντί για Κυριακή και κάποιοι Τρίτη ή Πέμπτη αντί για Τετάρτη).

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφ:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 28 Απριλίου

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 5 Μαΐου

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κυριακή 9 Μαΐου

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κυριακή 16 Μαΐου

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 19 Μαΐου

Πηγή: atleticradio.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ