Ψάχνουν οικόπεδο για νέο νηπιαγωγείο στη Ροδιά

Petite Perle 300×250

Φαίνεται ότι αρχίζει να μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης η κατασκευή νέου Νηπιαγωγείου στη Ροδιά, αφού πλέον είναι οι ανάγκες είναι μεγάλες και το υφιστάμενο δεν μπορεί να καλύψει τον αριθμό των μαθητών, αλλά και κατασκευαστικά δεν είναι το ενδεδειγμένο αφού πρόκειται για ένα παλιό κτίριο.

Για το λόγο αυτό ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μετά από έρευνα επέδειξε τρία οικόπεδα για να προχωρήσει ο Δήμος Μαλεβιζίου στην αγορά κάποιου από αυτά.

Έτσι πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση στη Ροδιά σε καλό κλίμα ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πετούση, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ροδιάς κ, Στρατάκη, τον Ρεράκη Γιώργο και τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ροδιάς Κώστα Αλεξανδράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο πρόεδρος του συλλόγου μας στη Ροδιά , με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Κο Πετούσης , τον πρόεδρο του Τ. Σ Ροδιάς Κο Στρατάκης και τον Κο Ρεράκη Γιώργο υποδείχτηκαν από το σύλλογο μας τρία οικόπεδα που είναι διαθέσιμα προς πώληση, για να ξεκινήσει η ανέγερση του νέου νηπιαγωγείου .

Το επόμενο βήμα είναι ο δήμος να στείλει μηχανικούς για να ελεγχθεί η καταλληλόλητα των οικοπέδων ώστε να προχωρήσει ο δήμος στην αγορά κάποιου από αυτά . Όπως είχε υποσχεθεί ο Κος δήμαρχος πριν από περίπου ένα χρόνο σιγά – σιγά προχωράμε .!!"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ