Απόντος Γκαργκαλατζίδη η προετοιμασία του ΟΦΗ με Ατρόμητο

Petite Perle 300×250

Θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού ήταν η ιατρική γνωμάτευση για τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη μετά το υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε.

Κάτι που θέτει αυτομάτως τον ποδοσφαιριστή εκτός για την καθοριστική αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής κι αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή των ποδοσφαιριστών.

Το δελτίο της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Με ασκήσεις ευκινησίας και τελειώματα φάσεων, συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης (15/04) η προετοιμασία της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο (17/04, 15:00).

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στη διάθεση του για την προσεχή αναμέτρηση τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού, όπως προέκυψε από το υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε.

Oι Κώστας Γιαννούλης και Ricardo Vaz ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα, συμμετέχοντας παράλληλα και σε μέρος της προπόνησης.

Θεραπεία συνέχισαν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Luc Castaignos, Adil Nabi, Juan Neira και Felipe Souza. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (16/04), στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ