Οι δηλώσεις του προπονητή του Αλμυρού για τον αγώνα με την Δαμάστα

O προπονητής του Αλμυρού Κώστας Κιάσσος μίλησε αναλυτικά για την ομάδα του εν όψη της σημαντικής αναμέτρησης με την Δαμάστα την προσεχή Κυριακή 18 Απριλίου στις 4.30 στο γήπεδο του Αλμυρού , η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΦΩΝΗ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ .

Ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που αποκόμισε η ομάδα του στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής και μίλησε για την επάνοδο σε επιθυμητούς αγωνιστικούς ρυθμούς που τείνουν να επανέλθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές του .

Έδειξε να έχει καταλήξει πως θα παρατάξει την ομάδα του σε τακτικό επίπεδο , να υπάρχει ετοιμότητα σε όλα τα επίπεδα για την αναμέτρηση.

Στόχος του είναι όπως δήλωσε να πάρουν τακτικά στοιχεία στην ομοιογένεια των παικτών που θα επιλεγούν , στην φυσική κατάσταση , η προσέγγιση στα χαρακτηριστικά την αμυντική γραμμή ,τα χαφ και την επιθετική γραμμή αντίστοιχα.

Θέλει να καλλιεργήσουν νοοτροπία νικητών ,γνωρίζοντας την δυσκολία του παιχνιδιού . Είναι τεράστιας σημασίας το παιχνίδι, υπάρχει δίψα για την νίκη και τους τρείς βαθμούς .

Επισημάνθηκε η σημαντικότητα αγώνας για την πορεία στην συνέχεια, ενώ έγινε ο απολογισμός του προηγούμενου ισόπαλου αγώνα .

Ο Κώστας Κιάσσος επεσήμανε τα σημεία που θα εστιάσει η ομάδα του δηλαδή στην δύναμη ,στα τρεξίματα σε σωστό χρόνο και χώρο και να τρέχει πρώτα το μυαλό μετά το σώμα .

Δεν παρέλειψε να τονίσει τα προβλήματα σε θέματα φυσικής κατάστασης που υπάρχουν και έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό από το από το μηδέν μετά την διακοπή .

Ολοκλήρωσε την συνέντευξη τύπου , αναφερόμενος στις τακτικές προσεγγίσεις για τον αντίπαλο και ανέλυσε στα στοιχεία από των αγώνων των αντιπάλων ομάδων που έχουν διεξαχθεί .

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ