Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Μπραντ Πιτ μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Στις εικόνες, ο 57χρονος ηθοποιός φαίνεται να συνοδεύεται από έναν γιατρό και τον σωματοφύλακά του

Τον γύρο των social media έκαναν τις τελευταίες ώρες εικόνες και πλάνα που δείχνουν τον Μπραντ Πιτ σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο έξω από νοσοκομείο στο Λος Άντζελες.

Στις εικόνες, ο 57χρονος ηθοποιός φαίνεται αρκετά καταβεβλημένος, ενώ συνοδεύεται από έναν γιατρό και τον σωματοφύλακά του.

Οι θαυμαστές του Μπραντ Πιτ αρχικά νόμιζαν πως επρόκειτο για στιγμιότυπα από κάποιο νέο ρόλο του, όμως σύμφωνα όμως με το Page Six ο διάσημος ηθοποιός απλά επισκέφτηκε έναν οδοντίατρο για έναν καθιερωμένο έλεγχο.

Ο λόγος βέβαια που ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στο αναπηρικό αμαξίδιο έχει να κάνει με την πολιτική που ακολουθείται στα νοσοκομεία.

Στις ΗΠΑ όλοι οι ασθενείς πρέπει να αποχωρούν πάνω σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο και με τη συνοδεία γιατρού για τη δική τους ασφάλεια, σε περίπτωση που νιώσουν κάποια αδιαθεσία και καταρρεύσουν.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...