Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο από την ξαφνική απώλεια του Νίκου Ζαχαριάδη

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Στο πένθος βυθίστηκε ο δημοσιογραφικός κόσμος, μετά την είδηση του ξαφνικού χαμού του Νίκου Ζαχαριάδη. Ο εκλιπών ήταν σε επαγγελματικό ραντεβού, ένιωσε αδιαθεσία και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, με τον δημοσιογράφο να αφήνει την τελευταία του πνοή κατά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

O Νίκος Ζαχαριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών, ενώ σπούδασε και στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Σχολης, στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στο Ραδιόφωνο της ΕΤ-2 και το 1989 πήγε στην εφημερίδα «Αυγή» ως Κριτικός Κινηματογράφου. Στη συνέχεια στην εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Μεσημβρινή».

Αφησε το 1993 τις εφημερίδες για να ασχοληθεί με τα περιοδικά. Αρχικά ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό ΜΑΧ στη συνέχεια στο περιοδικό Nitro. Επι 5 χρόνια έγραφε τις «Απορίες Ενός Ζαλισμένου Αθηναίου» στο περιοδικό Downtown, από όπου προέκυψαν και δύο βιβλία. Από το 2005 μέχρι το 2012, δούλεψε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου είχε την ευθύνη του ένθετου περιοδικού «Big Fish». Στην Athens Voice έγραφε τη στήλη του «Forrest Gump» και την καθημερινή διαδικυακή στήλη Moufanet.

Να σημειωθεί πως από το 2015 δίδασκε Applied Jourlanism στο Metropolitan College.

Related Articles