Τελευταία Ενημέρωση:

Για χάρη του Μαλεβιζίου και του αθλητισμού όλοι έγιναν ένα!

Η σημαντικότητα του έργου που θα γίνει στον Στρούμπουλα ,  το γεγονός ότι  είχαν να συναντηθούν όλοι μαζί σε ένα χώρο πάρα πολλούς μήνες εξαιτίας της πανδημίας, η ηλιοφάνεια στον  υπαίθριο χώρο της δημοτικής Πινακοθήκης  ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία που δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα στην Τύλισο.

Ο   υφυπουργός Αθλητισμού  Λευτέρης Αυγενάκης δεν δίστασε να αναφερθεί σε μια κατ΄ ίδιαν συνομιλία με τον  δήμαρχο κ. Μποκέα που ο τελευταίος απόρησε με την ταχύτητα της εξέλιξης για το έργο στον Στρούμπουλα  σχολιάζοντας « αυτά ούτε στις καλές ημέρες του ΠΑΣΟΚ» .

Ενώ στη συνέχεια ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στη συμβουλή του πρώην αντιδημάρχου και νυν δημοτικού  συμβούλου  Άρη Σαλούστρου  που συμμετείχε στις πρώτες συζητήσεις και βοήθησε και αυτός όπως είπε ο κ. Μποκέας, με τον κ. Αυγενάκη να συμπληρώνει  «πολλαπλώς (σ.σ βοήθησε), διακρίνεται για αυτό».

Ο κ. Μποκέας είπε ότι ανέφερε την συμπαράταξη αλλά πρέπει να τους αναφέρει όλους που βοήθησαν  και εργάστηκαν  για αυτό καθώς πρόκειται για ένα έργο που θα μείνει και δεν γράφει το όνομα κανενός αλλά το όνομα της τοπικής κοινωνίας του δήμου Μαλεβιζίου. Ένα έργο  για όλη την Κρήτη, και σε αυτό συμφώνησαν όλοι.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...