Σήκωσε μανίκια για την Παιδεία η Αντιδήμαρχος Χρύσα Λυρώνη

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

«Συνεργασία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου με το Δήμο Μαλεβιζίου για λειτουργικά θέματα Παιδείας»

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, του Διευθυντή κ. Μανόλη Μπελαδάκη, με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μαλεβιζίου, κα Χρύσα Λυρώνη-Παγκάλου και την Ειδική Σύμβουλο του Δημάρχου Μαλεβιζίου σε θέματα Πολιτισμού και  Παιδείας,  κα Νίκη Μπελαδάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε ο χωροταξικός σχεδιασμός των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαλεβιζίου και θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων. Η συζήτηση, επίσης, στράφηκε στις κτιριακές υποδομές των σχολείων της περιοχής και στις ανάγκες καθαριότητας των σχολικών μονάδων του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, διερευνήθηκε το πεδίο συνεργασίας μεταξύ της Αντιδημαρχίας Παιδείας με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου. Η Αντιδήμαρχος και η Ειδική Σύμβουλος εξέφρασαν την πρόθεσή τους για συμμετοχή και υποστήριξη διοργανώσεων, που θα αφορούν τα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου στο σύνολό τους.

Ο κύριος Μπελαδάκης  συμφώνησε και τόνισε ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Ηρακλείου θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο του Δήμου, ώστε να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο ο τομέας της Παιδείας και της Εκπαίδευσης  και ότι στοχεύει  σε μελλοντικές καρποφόρες συνεργασίες.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...