Βρέθηκε ο Οδυσσέας – Χίλια ευχαριστώ από την Μαρία Κατσαμάνη

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ευχάριστα είναι τα νέα από την κ. Μαρία Κατσαμάνη, η οποία από χθες που έχασε τον Οδυσσέα, δεν άφησε σημείο στο Μαλεβίζι να μην το ψάξει.

Όπως η ίδια αναφέρει ο Οδυσσέας βρέθηκε και επέστρεψε στην οικογένειά του, ενώ η ίδια ευχαριστεί τους κατοίκους για τις κοινοποιήσεις τους, αλλά και τον κύριο και κυρία Παπάζογλου που κατάφεραν και έπιασαν τον αγαπητό παπαγάλο.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ο Οδυσσέας βρέθηκε στο Τσαλικάκι δίπλα στου Δαφέρμου το ραφτάδικο!!!!!

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο κ την κυρία Παπάζογλου!!!!!!! Οι άνθρωποι κατάφεραν κ τον έπιασαν …τους έκανε τα χέρια άστα να πάνε…κ όμως μόλις έμαθαν ότι τον ψάχνω αμέσως με πήραν τηλ. Και δεν ήθελαν την αμοιβή!!!! Χίλια ευχαριστώ!!!!! Τελικά βρεθήκαμε και συγγενείς ❤💯

Ευχαριστώ πολύ και όσους με βοήθησαν…ευχαριστώ πολύ την Κορίνα και Λίτσα, τα κορίτσια της Φωνής Μαλεβιζίου!!!! Ευχαριστώ πολύ όλους όσους το κοινοποιήσατε και όσους τρέξατε να με βοηθήσετε.

Πραγματικά όταν ο κόσμος ενώνεται γίνονται θαύματα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...