Έμειναν στην ισοπαλία Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα (1-1)

Petite Perle 300×250

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα πλέι άουτ της Super League. Οι δυο ομάδες που έχουν αποφύγει τον υποβιβασμό και ουσιαστικά αναμετρώνται για την κατάκτηση της πρώτης θέσης (της 7ης συνολικά) στο μίνι πρωτάθλημα έδωσαν μάχη ιδίως στο πρώτο ημίχρονο αλλά στη συνέχεια έδειξαν να αρκούνται στην ισοπαλία που κρατάει τη θεσσαλική ομάδα στο +4.

Το παιχνίδι άρχισε με γκολ καθώς στο 4' ο Βόλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σάντσες έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε καθώς στο 6' ο Περέα έχασε μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, ενώ και στο 12' με κεφαλιά ο Νίνης σημάδεψε κι αυτός το… σίδερο. Αντί όμως για το… 3-0 του Βόλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) στο 29' με τον Λιάσο, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Κάστρο και απόκρουση του Κλέιμαν. Στο 88' ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε με τον Σάλιακα, ο οποίος όμως ήταν εκτεθειμένος κι ως εκ τούτου το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Ντεντάκης, Ριένστρα, Νίνης, Μπαριέντος (86' Κιάκος), Σάντος (60' Μπαρτόλο), Κρητικός (82' Μπάλλας), Περέα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Πανουργιάς (46' Σάλιακας), Οικονομόπουλος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καρτάλης (69' Γροσδάνης), Κάστρο (69' Ντομίνγκεθ), Μπρένερ (69' Λώλης), Πήλιος, Λιάσος, Παμλίδης (88' Δούμτσης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ