Ο Διαγόρας επικράτησε των Τρικάλων (2-0) και ελπίζει για είσοδo playoff

Petite Perle 300×250

Με ένα φοβερό σόλο-εκδίκηση του Σμυρνή στην πρώην ομάδα του και το αριστουργηματικό φάουλ του Ντοριβάλ, ο Διαγόρας επικράτησε των Τρικάλων (2-0) και θα τα παίξει όλα για όλα στην τελευταία αγωνιστική για την είσοδο στα play-offs.

Χάρισε καλό θέαμα, πήρε τη νίκη και… ελπίζει. Ο Διαγόρας δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των Τρικάλων (2-0), πέρασε προσωρινά στην 6η θέση πάνω από την Παναχαϊκή, αλλά ανεξαρτήτως αποτελέσματος των Κοκκινόμαυρων, όλα μεταξύ τους θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική για το τελευταίο εισιτήριο των play-offs.

 Οι Ροδίτες ξελάσπωσαν χάρη στις «μαγικές» εμπνεύσεις/εκτελέσεις των Σμυρλή και Ντοριβάλ, μία σε κάθε ημίχρονο. Ο πρώτος, πρώην παίκτης των Τρικάλων, άνοιξε το σκορ στο 29' με εκπληκτικό σόλο και τελείωμα στην περιοχή, για να έρθει ο Ντοριβάλ στο 63' και με ένα αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ από μακρινή απόσταση να «κλειδώσει» το τρίποντο για τους γηπεδούχους.

Στους 30 βαθμούς ο Διαγόρας και στο -8 από τη 2η θέση, αλλά το αν αυτή η διαφορά θα έχει αντίκρισμα θα φανεί στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής (30 βαθμοί η Παναχαϊκή, με ματς λιγότερο).

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Κωστούλας, Κοντοχρήστος, Αθανασίου, Ντοριβάλ, Λινάρδος, Σμυρλής (81′ Αλάεθ), Γεωργίου (70′ Μανωλάκης), Κονέ (70′ Κάκκο).

ΑΟ Τρίκαλα (Μπακαρός): Γιακουμής, Πιαστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Πέλκας, Αλμπάνης, Σιλβάνο, Τάχατος (75′ Ζησόπουλος), Πανίδης (60′ Κλεμέντε).

Κυριακή 18/4
14:00 Χανιά-Απόλλων Λάρισας
14:45 Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας
14:45 Παναχαϊκή-Εργοτέλης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ