Δεκτή έγινε η παραίτηση του Βασίλη Κρασανάκη από την διοίκηση του Πόρου -προσέγγιση σε Δ.Βολωνάκη

Petite Perle 300×250

Ο Βασίλης Κρασανάκης υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Πόρου, μετά τη βαριά ήττα με 6-1 από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ομάδας έκανε δεκτή την παραίτηση του 46χρονου τεχνικού, ο οποίος ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της ήττας.

Oι δηλώσεις του προπονητή Βασίλη Κρασανάκη:

«Σε ό,τι αφορά το κομμάτι του στόχου, λίγο έχει παρεξηγηθεί. Ετσι όπως είναι το πρωτάθλημα, η ομάδα μας δεν είναι εκτός στόχων. Εχουμε πει πως φτιάχνουμε ομάδα για του χρόνου, έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό ρόστερ και το εννοώ αυτό το πράγμα. Μπορεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό ν' ακούγεται οξύμωρο, αλλά έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, το οποίο όταν "δέσει" θα είναι για πολύ μεγάλα πράγματα. Πράγματι, το παιχνίδι μας "στράβωσε" απ' την αρχή. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμένα, όχι τα παιδιά, διότι φάνηκε ότι και στον ψυχολογικό τομέα δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και από εδώ και πέρα νομίζω ότι θα πρέπει κάτι να γίνει ώστε να ταρακουνηθεί η ομάδα και να βρει τα πατήματα της έτσι όπως πρέπει διότι έχω μεγάλη πίστη στα παιδιά και στο σύνολο γενικότερα της ομάδας. Το θέμα είναι να βρούμε γρήγορα το παικτικό μας κομμάτι το οποίο έχουμε χάσει λόγω της αποχής και ό,τι γίνει, να γίνει για να εδραιωθεί η ομάδα στην κατηγορία και από εκεί και μετά να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Αυτή είναι όλη η ιστορία»…

Για το αν επηρέασε τον Πόρο και τους παίκτες του επειδή θεωρήθηκε η ομάδα στην επιστροφή του πρωταθλήματος ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο: «Πάντοτε όταν γίνονται κάποιες μεταγραφές, ναι μεν το ρόστερ δυναμώνει, αλλά δε φτιάχνεται ομάδα. Αυτό θέλει πάρα πολύ χρόνο, θέλει πολλή δουλειά, κάτι το οποίο δεν μπορούμε να έχουμε αυτή τη στιγμή όχι μόνο εμείς αλλά καμία ομάδα. Για μας η δουλειά είναι ακόμη πιο δύσκολη γιατί αν ληφθούν υπόψη οι προσθήκες που κάναμε το καλοκαίρι και τώρα είμαστε μια τελείως διαφορετική ομάδα η οποία δεν έχει προλάβει να "δέσει". Σίγουρα δε γίνεται μέσα σε 2-3 εβδομάδες να υπάρξει η χημεία που χρειάζεται η ομάδα, αλλά αυτό δεν είναι και δικαιολογία. Οι στόχοι δεν πρέπει ν' αλλάζουν, οι στόχοι πρέπει να είναι συγκεκριμένοι ώστε να επιτευχθούν και από 'κει και πέρα μπορείς να βάλεις δεύτερους ή τρίτους στόχους. Νομίζω ότι ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει γρήγορα στην κατηγορία και όσο θα περνά ο καιρός η ομάδα του Πόρου θα είναι η πιο κερδισμένη διότι θα βρει και την χημεία της και το παιχνίδι που θ' αποδίδει θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που βλέπετε αυτή τη στιγμή».

Η διοίκηση του Πόρου προσέγγισε άμεσα μετά την παραίτηση Κρασανάκη, τον προπονητή κ. Δημήτρη Βολωνάκη να αναλάβει την ομάδα .

Ο κ. Βολωνάκης επιφυλάχτηκε να απαντήσει αμέσως και οι πιθανότητες ειναι 50 -50 να αναλάβει , πολύ σύντομα θα κάνει γνωστή την απόφαση του στην διοίκηση του Πόρου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ