Ηράκλειο: «Λουκέτο» σε σχολείο λόγω κορωνοϊού

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Με τηλεκπαίδευση θα συνεχιστούν τα μαθήματα από την Δευτέρα για το 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, εντοπίστηκε κρούσμα στη Διεύθυνση του σχολείου, που έρχεται καθημερινά σε επαφή με όλο το διδακτικό προσωπικό.

Έτσι, η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών αλλά και ένα τμήμα του σχολείου τίθεται σε καραντίνα 14 ημερών ενώ το σχολείο θα συνεχίσει τη λειτουργία του με την τηλεκπαίδευση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: 

«Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα η μεγάλη πλειονότητα των εκπαιδευτικών του σχολείου μας καθώς και ένα τμήμα, μπαίνει σε καραντίνα 14 ημερών, επειδή προέκυψε δυστυχώς κρούσμα κορωνοϊού στη Διεύθυνση, που ως γνωστός έρχεται καθημερινά σε επαφή με όλο το διδακτικό προσωπικό. Έτσι, επειδή το σχολείο δεν μπορεί να λειτουργήσει, από τη Δευτέρα αρχίζει για όλους η τηλεκπαίδευση. Οι ώρες των μαθημάτων είναι αυτές που είχαμε όταν είμασταν κλειστοί. Η πρώτη ώρα αρχίζει στις 8.30». 

Πηγή: creta24.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...