Ισοπαλία για πλέι-οφ ανόδου για Εργοτέλη 1-1 με την Παναχαϊκη

Petite Perle 300×250

Ο Εργοτέλης πήρε αυτό που ήθελε (1-1) στην Πάτρα και εξασφάλισε την συμμετοχή του στα πλέι οφ ανόδου, μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου

Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, δύο όμορφα γκολ, κίτρινες κάρτες αλλά και ένα χαμένο πέναλτι (Αραβίδης), ο Εργοτέλης ήταν ο… νικητής καθώς πήρε αυτό που ήθελε και πέτυχε τον στόχο του καθώς θα είναι στα πλέι οφ ανόδου στην Superleague 1.

Η Παναχαϊκή ξάφνιασε τον Εργοτέλη με το γκολ του Αραβίδη στο 13' με τον έμπειρο επιθετικό να κάνει ωραία προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και να βάζει μπροστά τους γηπεδούχους. Όλα αυτά αντίθετα στην ροή του αγώνα καθώς ο Εργοτέλης είχε μπει πιο δυνατά. Μετά το 20' ο Εργοτέλης πήρε ξανά τα… πάνω του και ισοφάρισε με υπέροχη κεφαλιά του Κόνραντ στο 31' και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι στη φάση με τον Κατσούρι, το πήραν τελικά στο 75' όμως ο Αραβίδης σημάδεψε το δοκάρι του Κατσιμήτρου. Τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά ο Εργοτέλης κράτησε με ασφάλεια το σκορ, ήθελε τον βαθμό που θα του έδινε την είσοδο στην 6αδα, τον οποίο και τελικά πήρε μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (Σερβιλάκης 80') Κατσούρι (Κόλα 63') Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (Kwateng 80'), Μανουσάκης, Conraad, Κωστανάσιος (Μπουρσέλης 67')

Παναχαϊκή (Χρήστος Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Σταμοπουλος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου, Αραβίδης, Batrovic (Γιούσης 67'), Κουσκουνάς, Μασούρας (Cerutti 67')

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ