Στο κολυμβητήριο του Λίντο ο Μενέλαος Μποκέας παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού

Petite Perle 300×250

Ημέρα χαράς και συγκίνησης η σημερινή αφού μετά από μια δύσκολη μάχη με το χρόνο και τις δυσκολίες το Κολυμβητήριο Λίντο άνοιξε ξανά τις πόρτες του για τους αθλητές.

Σε μια λιτή αλλά συνάμα ουσιαστική εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο νέος Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, φορείς της πόλης και σύσσωμη η κολυμβητική οικογένεια.

Το κολυμβητήριο άλλαξε, γύρισε σελίδα και πλήρως ανακαινισμένο είναι έτοιμο να δεχτεί μεγάλες διοργανώσεις και φυσικά τα σωματεία με τους μικρούς αθλητές τους, που έκαναν καρτερικά υπομονή όλο αυτό το διάστημα. Η Διοίκηση του ΕΑΚΗ ζήτησε από τον νέο πρόεδρο της ΚΟΕ τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων με τον κ.Γιαννόπουλο να αποδέχεται την πρόταση.

Ο Υπουργός αναλυτικά παρουσίασε τα έργα που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ συνολικού προϋπολογισμού 12,5 εκατομμυρίων. Η ανακαίνιση του μηχανοστασίου έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά έργων που έχουν γίνει και αποτελούν τον οδηγό για τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης του ΕΑΚΗ.

Με μια σχέση εμπιστοσύνης, με όρεξη και εργατικότητα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα τα κατακτήσουμε. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΕΑΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ δηλώνει ο πρόεδρος Λευτέρης Ζερβός.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ