Εκτεταμένες επιχειρήσεις καθαριότητας σε Καμάρι, Μονή, Κεραμούτσι και Τύλισο

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Δήμος Μαλεβιζίου: Εκτεταμένες επιχειρήσεις καθαριότητας

Με εκτεταμένες επιχειρήσεις καθαριότητας συνεχίζονται οι εργασίες της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου υπό το συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας Μιχάλη Αλμπαντάκη σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Συντονισμού Τοπικών Κοινοτήτων Χαράλαμπο Κουτσογιάννη και τους κατά τόπους Προέδρους των Συμβουλίων Κοινότητας.

Έπειτα από μια διήμερη επιχείρηση καθαρισμού και απομάκρυνσης ογκωδών αντικειμένων και μπαζών που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στον Κρουσώνα, σειρά έλαβαν το Καμάρι, η Μονή, το Κεραμούτσι και η Τύλισος.

Το προσωπικό του Δήμου παρεμβαίνει στο σύνολο των οικισμών, σε γειτονιές, κοινόχρηστους χώρους και κοιμητήρια, βελτιώνοντας αισθητά την εικόνα των περιοχών.

Πρόκειται για πολυήμερες οργανωμένες παρεμβάσεις που θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες, καλύπτοντας όλους τους οικισμούς του Δήμου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...