Επίσημο «όχι» της Μπάγερν στη European Super League

Petite Perle 300×250

Την αντίθεσή της με επίσημο τρόπο εξέφρασε η Μπάγερν Μονάχου στη δημιουργία της Super League.

Ξεκάθαρη στάση κατά της European Super League πήρε και επίσημα η Μπάγερν Μονάχου, κλείνοντας οριστικά την παραφιλολογία που υπήρχε αναφορικά με τη θέση της για τις εξελίξεις στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Με ανακοίνωσή της στην οποία φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου, Χέρμπερτ Χάινερ, αλλά και του Καρλ-Χάιντζ Ρουμενίγκε, τονίζεται ότι οι Βαυαροί δεν πρόκειται να ενταχθούν στη European Super League.

«Τα μέλη και οι οπαδοί μας απορρίπτουν τη Super League. Ως Μπάγερν Μονάχου, είναι επιθυμία μας και στόχος τα ευρωπαϊκά κλαμπ να ζουν την υπέροχη και γεμάτη συναισθήματα διοργάνωση, που είναι το Champions League, και να αναπτύσσεται μαζί με την UEFA. Η Μπάγερν Μονάχου λέει όχι στη Super League», είπε ο πρόεδρος του συλλόγου.

«Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι η Μπάγερν δεν θα λάβει μέρος στη Super League. Η Μπάγερν βρίσκεται σε αλληλεγγύη με την Bundesliga. Ήταν πάντα και είναι μεγάλη χαρά για εμάς να είμαστε σε θέση να παίξουμε και να εκπροσωπήσουμε τη Γερμανία στο Champions League. Όλοι θυμόμαστε τη νίκη μας στο Champions League 2020 στη Λισαβόνα – δεν ξεχνάς μια τόσο χαρούμενη στιγμή. Για την Μπάγερν, το Champions League είναι η καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο», συμπλήρωσε ο εκτελεστικός διευθυντής των Βαυαρών.

πηγή: www.sport-fm.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ