Στις κινητοποιήσεις του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου ο Νίκος Ηγουμενίδης

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Στην Πλατεία Ελευθερίας και στην κινητοποίηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων βρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. Ο βουλευτής συνομίλησε με τους εργαζόμενους και του ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων του Ηρακλείου που βρίσκονται διαρκώς το τελευταίο διάστημα σε δεινή οικονομική θέση αφού η στήριξη από πλευράς πολιτείας είναι ανεπαρκής.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ανάφερε σε δηλώσεις του ότι «τα οριζόντια μέτρα δεν διευκολύνουν και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Κυβέρνηση αδιαφορεί για το ότι οι γυμναστές είναι σε θέση να εφαρμόσουν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και να λειτουργήσουν με μέτρα και  κανόνες προστασίας που αφορούν τόσο τους ίδιους όσο και τους αθλούμενους οι οποίοι μπορούν να βρουν στα γυμναστήρια σε αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο μια διέξοδο» τόνισε ο βουλευτής προσθέτοντας ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ζητήσει από τους αρμόδιους Υπουργούς να εξετάσουν το θέμα και να πάρουν θέση.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...