Ηράκλειο: 11χρονος δίνει τις οικονομίες του για το ελληνικό HyperCar

Συγκινητικός μέσα στη γενναιοδωρία και την αθωότητά του είναι ένας μαθητής μόλις 11 ετών από το Ηράκλειο, ο οποίος συγκέντρωσε χρήματα από τη δουλειά του τα καλοκαίρια και τα έστειλε στο είδωλό του που δεν είναι άλλος από έναν κατασκευαστή ενός υπεραυτοκινήτου!

Ο 11χρονος Γιώργος παρακολουθεί εδώ και καιρό μέσα από βιντεάκια την προσπάθεια του Σπύρου Πανόπουλου να φτάξει το ελληνικό HyperCar με την ονομασία CHAOS. Το αυτοκίνητο αυτό κατασκευάζεται προκειμένου να μπορεί να σπάσει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας ξεπερνώντας τα 500 χλμ/ώρα, ενώ την ίδια ώρα η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα να επιτυγχάνεται σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα.

Το HyperCar θα αποδίδει 3.000 ίππους. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενθουσίασαν τον 11χρονο Γιώργο και αποφάσισε να βοηθήσει με το δικό του τρόπο, έτσι ώστε η κατασκευή του υπεραυτοκινήτου να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα. Έτσι, έστειλε στον κατασκευαστή του αυτοκινήτου, τον Σπύρο Πανόπουλο, το ποσό των 65 ευρώ που είχα μαζέψει από την καλοκαιρινή του εργασία, όπως λέει χαρακτηριστικά στο γράμμα του!

Η επιστολή:

«Αγαπητέ κ. Πανόπουλε
Ονομάζομαι Γιώργος Τσα….. ης. Είμαι 11 χρονών και δουλεύω στην Auto… στο Ηράκλειο Κρήτης. Παρακολουθώ τα βίντεο και τις συνεντεύξεις που δίνετε, σας θαυμάζω πολύ και θα ήθελα να σας γνωρίζω από κοντά.
Στην εταιρεία που δουλεύω τα καλοκαίρια παίρνω μισθό 3 ευρώ την ημέρα. Στον κουμπαρά μου έχω μαζέψει 65 ευρώ και σας τα στέλνω για να σας βοηθήσω στο να φτιάξετε πιο γρήγορα το νέο υπεραυτοκίνητο.
Σας έχω πρότυπο και θα ήθελα κι εγώ να πετύχω το όνειρό μου και να καταφέρω να γίνω ένας φανοποιός αυτοκινήτων».

Πηγή: ertnews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ