Πασχαλινές λαμπάδες σε όλα τα παιδιά

Petite Perle 300×250

Έχοντας δώσει έμφαση και στα 200 χρόνια 1821-2021 από την Ελληνική Επανάσταση ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Ροδιάς θα δώσει και φέτος πασχαλινές λαμπάδες σε όλα τα παιδιά δίνοντας τους χαρά σε μία συμβολική πράξη με μεγάλη αξία.

Δείτε τι αναφέρει σε ανακοίνωση του:

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες των ημερών ο σύλλογος μας, πιστός στα έθιμα μας , με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων θα προσφέρει και φέτος πασχαλινές λαμπάδες για όλα τα παιδιά!

Ευχαριστούμε τον διευθυντή του δημοτικού πατέρα Αντώνιο για τις λαμπάδες που προσέφερε , το τυπογραφείο των Αφών Θεοδοσίου για τα ευχετήρια καρτελάκια και τέλος τις νηπιαγωγούς και ιδιαίτερα την Κα Αθηνά Κουτάντου για την βοήθεια τους στην κατασκευή .

Οι γονείς , ακολουθώντας τις απαραίτητες προφυλάξεις που επιβάλει η πανδημία μπορούν να προσέρχονται την Παρασκευή 23 και την Κυριακή 25 Απριλίου και τις ώρες 6-8 το απόγευμα στην αίθουσα του συλλόγου μας για να παραλάβουν τις λαμπάδες των παιδιών .

Για όσους μένουν εκτός Ροδιάς θα προσπαθήσουμε να τις μοιράσουμε εμείς . Μπορείτε όλοι να επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομέρειες

Το Δ. Σ του συλλόγου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ