Γενέθλια έχει ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου – Η έκπληξη από τον ΔΟΚΑΠΠΑΜ

Γενέθλια έχει σήμερα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, και οι στενοί του συνεργάτες έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν.

Άλλωστε, είναι ο άνθρωπος που εδώ και δύο χρόνια συμπορεύονται και μαζί έθεσαν εξαρχής το στόχο για την αλλαγή του Μαλεβιζίου.

Εκτός όμως από τις ευχές που δέχεται από κοντά, εκατοντάδες είναι και αυτές στο προσωπικό προφίλ του, με τους πολίτες εκτός από υγεία και χαρά, να εύχονται δύναμη και δημιουργία.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η προσφώνηση στις ευχές άλλες φορές είναι Δήμαρχε κι΄ άλλες με το όνομά του, κάτι που δείχνει την αμεσότητα των πολιτών στον Μενέλαο Μποκέα.

Μία από τις ευχές είναι της αντιπρόεδρου του ΔΟΚΑΠΠΑΜ κ. Έφη Βολανάκη, η οποία ευχήθηκε από κοντά μαζί με την πρόεδρο Μαρίνα Βογιατζή.

Σήμερα κλείνεις τα 39 σου Χρόνια !!!Πριν 2 Χρόνια μια μικρή παρέα φίλων ξεκίνησε με όνειρα ,όραμα και αισιοδοξία για να φτιάξει ένα Δήμο ξεχωριστό και πρωτοπόρο!!!Σε εμπιστευθήκανε και μας δικαίωσες !!!Όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε !!!Να είσαι γέρος και δυνατός !!!

Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος ανάμεσα στην πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, Μαρίνα Βογιατζή και Έφη Βολανάκη, αντίστοιχα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ