Ο Χρήστος Κώνστας παρουσιαστής στο TEDx Αgia Pelagia

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το συνέδριο TEDxAgiaPelagia, που συνδιοργανώνεται με τη ΜΑΕΔΗΜ του Δήμου Μαλεβιζίου καθώς και το Δήμο Μαλεβιζίου.

Συνάντηση και ενημέρωση με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου, κ. Μενέλαο Μποκέα, πραγματοποιήθηκε σήμερα από τους διοργανωτές του TEDxAgiaPelagia, κ.κ. Θεοδώρα Κουτσάκη, Ιωάννη Μαρή και Γεώργιο Πεδιώτη.

Κατά τη διάρκεια της συζητήθηκαν επιμέρους ζητήματα για τον σχεδιασμό και την προετοιμασία του ενώ ως κοινή θέση όλων των παραβρισκόμενων τέθηκε η ανάδειξη και η τουριστική προβολή του παράκτιου πλούτου του Μαλεβιζίου.

Ωστόσο, ανακοινώθηκε το όνομα του παρουσιαστή του συνεδρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο δημοσιογράφος και αθλητής, Χρήστος Κώνστας, θα είναι ένας από τους ανθρώπους που θα κρατάνε τα ηνία του TEDx Agia Pelagia.

Δεν έχει ρίζες κρητικές, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο το 1979. Επί δώδεκα χρόνια ασχολήθηκε με το μάχιμο ρεπορτάζ σε τηλεόραση, εφημερίδα, ραδιόφωνο και ηλεκτρονικό τύπο ενώ για τέσσερα επιπλέον χρόνια ανέλαβε επιτελικές θέσεις ευθύνης σε μεγάλο όμιλο ΜΜΕ της Κρήτης.

Το 2016, έπειτα από 16 συναπτά έτη επαγγελματικής δημοσιογραφίας, ανέστειλε την ιδιότητα του δημοσιογράφου ως μέσο βιοπορισμού αλλά όχι την ελεύθερη ενασχόληση με αυτήν. Το 2019 επέστρεψε στην ενεργό δράση και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, αυτή τη φορά μέσα από το ραδιόφωνο και ειδησεογραφικό site.

Παράλληλα ασχολείται με το μεγάλο πάθος του, τον αθλητισμό. Είναι πλέον βετεράνος ηλικιακά αθλητής-Μαραθωνοδρόμος συμμετέχοντας σε εγχώριους και διεθνείς αγώνες. Με στόχο την αυτοβελτίωση και όχι τον ανταγωνισμό έχει τερματίσει 14 φορές τη Μαραθώνια προσπάθεια ενώ είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου. O συνδυασμός της δημοσιογραφίας με τον Μαραθώνιο τον οδήγησε να αρθρογραφεί και σε αθλητικό site.

Μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται και στο κλάδο του λιανικού εμπορίου ενώ παραμένει πρωτίστως ενεργός πολίτης. Έτσι τον Μάιο του 2019 συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου.

Ο Μενέλαος Μποκέας με την κυρία Θεοδώρα Κουτσάκη και Γιάννη Μαρή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ