Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ Α.Ε. με τον Δήμαρχο Ηρακλείου

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, κ. Στέφανου Δ. Βλαστού και του Δημάρχου Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινού.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε γόνιμο κλίμα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου είχε την ευκαιρία να εκθέσει προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ τα αιτήματα του Δήμου Ηρακλείου, όπως έχουν εκφραστεί και μέσω σχετικών αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ως προς την αξιοποίηση ακινήτων που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας.

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ εξέφρασε την θετική βούληση της Εταιρείας να συνδράμει τον Δήμο στην προσπάθεια του να βελτιώσει την εικόνα της πόλης και προς αυτή την κατεύθυνση τα δύο μέρη συμφώνησαν να παραμείνουν το επόμενο διάστημα σε ανοικτή επικοινωνία και στενή συνεργασία, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στην αξιοποίηση των ακινήτων με τον πλέον βέλτιστο τρόπο.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...