Το Πάσχα στο Μαλεβίζι: Εγκώμια στο κανάλι του Δήμου από εθελοντές καλλιτέχνες

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου στο κανάλι του Δήμου Μαλεβιζίου θα μεταδοθούν τα Εγκώμια από εθελοντές τοπικούς καλλιτέχνες.

Την επιμέλεια έχει η Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη.

Τα γυρισμάτα πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Παναγία την Κερά, στον Κρουσώνα, όπως φαίνεται και από την ανάρτηση της κ. Κουτσογιαννάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σ ένα πανέμορφο εκκλησάκι, στην καρδιά του Κρουσώνα, την Παναγία την Κερά στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων του Δήμος Μαλεβιζίου – Municipality of Malevizi , βρεθήκαμε με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες που τους ευχαριστώ για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στο project που ετοιμάζουμε!!! αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Κουτσογιαννάκη.

Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας εκτός των Εγκωμίων, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν περισσότερα  και κάποια άλλη στιγμή εντός της Μεγάλης Εβδομάδας.

Όπως αναφέρει η κ. Γεωργία Φραγκιαδάκη:

Μπορεί οι συνθήκες φέτος να μην επιτρέπουν “Πάσχα στο χωριό”, όμως υλοποιώντας την ιδέα της Eva Koutsogiannaki-Pitsikaki θα προσπαθήσουμε να φέρουμε αυτές τις Άγιες μέρες άρωμα χωριού στις καρδιές μας και συγκεκριμένα από το όμορφο και γραφικό χωριό Κρουσώνα Μαλεβιζιου!!! Ευχές για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...