Το Πάσχα στο Μαλεβίζι: Εγκώμια στο κανάλι του Δήμου από εθελοντές καλλιτέχνες

Τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου στο κανάλι του Δήμου Μαλεβιζίου θα μεταδοθούν τα Εγκώμια από εθελοντές τοπικούς καλλιτέχνες.

Την επιμέλεια έχει η Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη.

Τα γυρισμάτα πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Παναγία την Κερά, στον Κρουσώνα, όπως φαίνεται και από την ανάρτηση της κ. Κουτσογιαννάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σ ένα πανέμορφο εκκλησάκι, στην καρδιά του Κρουσώνα, την Παναγία την Κερά στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων του Δήμος Μαλεβιζίου – Municipality of Malevizi , βρεθήκαμε με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες που τους ευχαριστώ για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στο project που ετοιμάζουμε!!! αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Κουτσογιαννάκη.

Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας εκτός των Εγκωμίων, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν περισσότερα  και κάποια άλλη στιγμή εντός της Μεγάλης Εβδομάδας.

Όπως αναφέρει η κ. Γεωργία Φραγκιαδάκη:

Μπορεί οι συνθήκες φέτος να μην επιτρέπουν "Πάσχα στο χωριό", όμως υλοποιώντας την ιδέα της Eva Koutsogiannaki-Pitsikaki θα προσπαθήσουμε να φέρουμε αυτές τις Άγιες μέρες άρωμα χωριού στις καρδιές μας και συγκεκριμένα από το όμορφο και γραφικό χωριό Κρουσώνα Μαλεβιζιου!!! Ευχές για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ