Η Κυρία της Ελληνικής Πάλης Μαρία Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει απόψε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Τελευταία Ενημέρωση:

Η καρδιά της ελληνικής Πάλης χτυπάει στην Πολωνία, εκεί όπου το απόγευμα (19:00-21:00) η Μαρία Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Κυρία της Ελληνικής Πάλης για δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση έχει βρεθεί στον τελικό και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.  Είχε προηγηθεί η μεγάλη επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πάλι ο στόχος είναι το πρώτο σκαλί του βάθρου.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπορεί να μην είναι ο μεγάλος στόχος της Μαρίας Πρεβολαράκη, καθώς ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι κάτι που λείπει από την τροπαιοθήκη της.

Στην πλούσια συλλογή της έχει τέσσερα μετάλλια σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ένα μετάλλια σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα και δύο μεσογειακές νίκες.

Είναι η τρίτη φορά που η Μαρία Πρεβολαράκη θα αγωνιστεί σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης της Γηραιάς Ηπείρου και επιστρέφει στη μάχη του χρυσού, μετά από 7 χρόνια!

Το 2014 η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε αντιμετωπίσει την Γκούροβα και είχε ηττηθεί με 6-2. Η μοίρα έφερε εφτά χρόνια μετά, ακόμη μια Ρωσίδα στον δρόμο της. Πιο συγκεκριμένα η Πρεβολαράκη θα αντιμετωπίσει την Κορόβσεβα με στόχο το χρυσό μετάλλιο.

Το 2013 ήταν ο πρώτος τελικός στην κατηγορία των Γυναικών για τη Μαρία Πρεβολαράκη. Εκεί είχε αντιμετωπίσει την Σουηδέζα Ματσον και είχε ηττηθεί με 5-0.  

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...