Οι αποφάσεις της SuperLeague για απονομή πρωταθλήματος, έναρξη νέας σεζόν, τηλεοπτικά και καθεστώς Β' ομάδων

Petite Perle 300×250

Την Τετάρτη 12 Μαϊου, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 9η και πρότελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, θα λάβει η χώρα η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Αυτό αποφάσισε σήμερα η Super League κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., με τον ΠΑΟΚ να εκφράζει από την πλευρά του επιφυλάξεις για πιθανή παρουσία κόσμου.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, είπε ωστόσο, ότι δεν θα υπάρξει καθόλου κόσμος στο γήπεδο, πως θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και πως η απονομή θα είναι μόνο για τους παίκτες.

Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε πως η έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και με δεδομένο ότι η προεργασία και οι σχετικές μελέτες έχουν ολοκληρωθεί, οι ομάδες εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Λεωνίδα Μπουτσικάρη να ξεκινήσει συζητήσεις με τη NOVA και την COSMOTE και την προσεχή Τρίτη αναμένεται νέα σύσκεψη των ΠΑΕ για να αποφασίσουν.

Στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. υπήρχε και θέμα σχετικό με την εισαγωγή του θεσμού των Β' ομάδων των ΠΑΕ, ζήτημα που είχε τεθεί και στο παρελθόν και δεν είχε προχωρήσει. Η λίγκα αποφάσισε να δημιουργήσει μια ομάδα εργασίας ώστε να υπάρξει συγκεκριμένη μελέτη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ