Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου: Παραβρέθηκε στο Free Thinking Zone ο Μητσοτάκης

Petite Perle 300×250

Μολονότι η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου έρχεται μία φορά το χρόνο, κάθε βιβλίο που μας έχει συγκινήσει, μας έχει ταξιδέψει, μας έχει συντροφεύσει ή μας έχει διδάξει θα είναι πάντοτε μέρος της ζωής μας, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρωθυπουργός.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone στο κέντρο της Αθήνας, όπου είδε τις νέες εκδόσεις ενώ είχε και μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους Κωστή Μοστράτο και Φίλιππο Παππά για την εκπομπή «Αθήνα, το Φελέκι σου», του σταθμού Αθήνα 9,84.

«Μολονότι η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου έρχεται μία φορά το χρόνο, κάθε βιβλίο που μας έχει συγκινήσει, μας έχει ταξιδέψει, μας έχει συντροφεύσει ή μας έχει διδάξει θα είναι πάντοτε μέρος της ζωής μας» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρωθυπουργός προσθέτοντας:

«Το βιβλίο είναι και ψυχαγωγία, μόρφωση, παρέα, είναι πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι Έλληνες διαβάζουμε και πιστεύω ότι θα διαβάζουμε ακόμα περισσότερο. Διαβάζουμε ό,τι μας κάνει κέφι, αλλά διαβάζουμε!».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, επισκέφτηκα το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone στο κέντρο της Αθήνας, όπου είδα τις νέες εκδόσεις και είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους Κωστή Μοστράτο και Φίλιππο Παππά για την εκπομπή «Αθήνα, το Φελέκι σου», του σταθμού Αθήνα 9,84.

Μολονότι η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου έρχεται μία φορά το χρόνο, κάθε βιβλίο που μας έχει συγκινήσει, μας έχει ταξιδέψει, μας έχει συντροφεύσει ή μας έχει διδάξει θα είναι πάντοτε μέρος της ζωής μας.

Το βιβλίο είναι και ψυχαγωγία, μόρφωση, παρέα, είναι πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι Έλληνες διαβάζουμε και πιστεύω ότι θα διαβάζουμε ακόμα περισσότερο. Διαβάζουμε ό,τι μας κάνει κέφι, αλλά διαβάζουμε!

May be an image of one or more people, people standing and indoor
May be an image of 3 people, people standing and indoor
No photo description available.
May be an image of one or more people, people standing and indoor

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ