"Αυτοκτόνησε" η Δαμάστα με την Νεάπολη να κάνει την ανατροπή με 1-2

Petite Perle 300×250

Η Δαμάστα μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ και να έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 59΄ λεπτό, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το παιχνίδι γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από τη Νεάπολη με 2-1 για την 7η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα η Νεάπολη εκμεταλλευόταν τα  λάθη της Δαμάστας στην μεσαία γραμμή απειλώντας αρχικά με τον Καπετανάκη και τον Βερούσι, ωστόσο η μπάλα δεν κατέληξε στην εστία του Ζαφείρη.

Στο 20' η Δαμάστα δημιούργησε την καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι, όταν ο Παπαδάκης  δοκίμασε σέντρα σουτ όμως ο Γκογκόσης έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 24' η Δαμάστα κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Αποστολάκη, ωστόσο ο πρώτος  βοηθός σήκωσε την σημαία για οφσαιντ ακυρώνοντας  το γκολ .

Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά  λάθη στην μεσαία γραμμή χωρίς να γίνεται κάτι αξιόλογο στο παιχνίδι.

Η Νεάπολη κατάφερε να απειλήσει από στατική φάση, όταν ο Διαμαντάκης εκτέλεσε φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Εκεί που όλα έδειχνα ν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε χωρίς γκολ στα αποδυτήρια η Δαμάστα κατάφερε να πετύχει το γκολ, όταν ο Σαβουϊδάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή κερδίζοντας  πέναλτι από τον Καρβελά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαμπουλάκης ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 1-0.

Μάλιστα σε αυτή τη φάση άπαντες από την Νεάπολη εξέφρασαν τα παράπονα τους στον διαιτητή για την απόφαση αυτή.

Στο δεύτερο  ημίχρονο ο ρυθμός ήταν παρόμοιος  με δυνατές μονομαχίες χωρίς ωστόσο την μεγάλη φάση.

Μάλιστα στο 59' η Νεάπολη έμεινε με παίκτη λιγότερο στο παιχνίδι, αφού ο Τζανάκης μετά από μαρκάρισμα στην μεσαία γραμμή δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην φάση αυτή ο πάγκος των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να αποβάλει τον Γενικό αρχηγό και τον Γιάννη Κουλούρα.

Στο 62' η Δαμάστα έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν  ο Κατσούλης  στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα σημάδεψε το δοκάρι του Γκογκόση.

Η Νεάπολη παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Παράσχο ο οποίος μόλις είχε περάσει αλλαγή και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η Δαμάστα προσπάθησε ξανά να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 71' όταν ο Παπαδάκης βρέθηκε απέναντι από τον Γκογκόση, όμως  δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι αλλαγές  του Γιάννη Κουλούρα  κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι ,αφού μετά το γκολ του Παράσχου, ο Τουτουδάκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων κάνοντας την ανατροπή για τη Νεάπολη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Δαμάστα έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, ωστόσο η προσπάθεια του Παπανδρέου σταμάτησε στο δοκάρι του Γκογκόση.

Στο 88' η Νεάπολη έφτασε μια… ανάσα από το τρίτο γκολ με τον Παράσχο, ωστόσο ο Ζαφείρης απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού των φιλοξενούμενων.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παρότι οι παίκτες του Γιάννη Χατζησεβαστού προσπάθησαν να πάρουν έστω το βαθμό, με αποτέλεσμα η Νεάπολη να φεύγει με ένα πολύτιμο τρίποντο από την έδρα της Δαμάστας.

Δαμάστα: Ζαφείρης, Μπαμπουλάκης, Αυγουστάκης, Αποστολάκης, Παπαδάκης, Μουρτζάκης, Στεφανάκης, Σαβουϊδάκης, Στακάκης, Κεφαλούκος, Σεραφειμίδης(69' Τσαμπουράκης).

Νεάπολη: Γκογκόσης, Κατσούλης, Μπιτζανάκης, Καουκάκης, Νοκάι, Καρβελλάς, Καπετανάκης, Διαμαντάκης, Τζανάκης, Χατζιάι(58' Γκέκας), Βερούσι

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ