Ηράκλειο: Έκλεβαν σπίτια και καταστήματα-Η λεία τους ξεπερνά τα 3.000 ευρώ

Τελευταία Ενημέρωση:

Εξιχνιάστηκαν σήμερα 25.04.2021  το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, εφτά υποθέσεις κλοπών- διαρρήξεων, (5 τετελεσμένες και 2 απόπειρες) οι οποίες διαπράχθηκαν σε σπίτια και σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων (ημεδαπός και αλλοδαπός) κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 19/03/2021 έως και την 24/04/2021,είχαν διαπράξει  συνολικά εφτά κλοπές- διαρρήξεις, (5 τετελεσμένες και 2 απόπειρες) αφαιρώντας από οικίες και καταστήματα το χρηματικό ποσό των 3.087 ευρώ καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα, προκαλώντας παράλληλα και φθορές.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ο ημεδαπός με τον αλλοδαπό είχε διαπράξει τις εν λόγω κλοπές.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...