Μοιρασιά για Γιούχτα και Πόρο στις Αρχάνες (0-0)

Petite Perle 300×250

Από τα πρώτα λεπτά το ντέρμπι στις Αρχάνες είχε ρυθμό με τον Γιούχτα να είναι αυτός που απείλησε πρώτος όταν ο Μαυρομάτης εκτέλεσε φάουλ ο Κατσικοκέρης πήρε την κεφαλιά δίνοντας πάσα στον Β. Πλουσή όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μήτρου.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πόρος απάντησε στις ευκαιρίες όταν ο Τάγγινης βρέθηκε σε πλεονετική θέση μετά από ατομική προσπάθεια σούταρε από τα δεξία, ωστόσο ο Κόλλιας έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 31' ο Φραγκουλάκης προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Κόλλια, όταν τον είδε εκτός θέσης και από το κέντρο σούταρε η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πόρος καταφέρνει να πετύχει γκολ όταν ο Φραγκουλάκης σούταρε έξω από την περιοχή, ο Κόλλιας έδιωξε ο Καμπεράι πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ο Πόρος συνέχιζε να πιέζει τον Γιούχτα και στο 38' πάλι με τον Φραγκουλάκη απείλησε την εστία του Κόλλια, όμως το φάουλ το μπλόκαρε ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Πόρος «άγγιξε» το 0-1, όταν ο Νάκας έβγαλε σέντρα από τα δεξιά ο Καμπεράι πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Τριανταφύλλου την δεύτερη αλλά η μπάλα κατέληξε έξω από το δεξί δοκάρι του Κόλλια.

Ο Πόρος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο όπως τελείωσε το πρώτο, απειλώντας την εστία του Κόλλια, όμως το πλασέ του Τριανταφύλλου ήταν αδύναμο και ο έμπειρος κίπερ μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 55' ο Γιούχτας έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει το 1-0 όταν μετά από κόρνερ του Πλουσή ο Κατσικοκέρης πήρε την κεφαλιά, ωστόσο ο Μήτρου έδιωξε.

Στο 62ο λεπτό ο Γιούχτας φώναξε για πέναλτι όταν ο Πλουσής έκανε το γύρισμα από τα δεξιά με τον Αριστεινίδη να είναι πεσμένος στο χορτάρι και τον Μανδαλενάκη να συνεχίζει το παιχνίδι κανονικά.

Ο Πόρος μετά από ώρα επισκέφτηκε ξανά τα καρέ του Γιούχτα, όταν ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε κόρνερ, η άμυνα του Γιούχτα αδράνησε, ωστόσο ο Ράπτης έπιασε αδύναμο σουτ και ο Κόλλιας έδιωξε πριν ο Τριανταφύλλου απειλήσει.

Στην κόντρα επίθεση ο Γιούχτας απείλησε ξανά όταν ο Κασσωτάκης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα σε ένα χώρο που ήταν μόνο παίκτες του Πόρου και έδιωξαν.

Προς το τέλος της αναμέτρησης ο Κατσικοκέρης ευνοήθηκε από τις κόντρες που από το ύψος της περιοχής σούταρε έξω από το δεξί δοκάρι του Μήτρου, ενώ δύο λεπτά μετά ο Φραγκουλάκης σέντραρε από αριστερά, γυριστή κεφαλιά του Τριανταφύλλου η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κόλλια.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και έτσι Γιούχτας και Πόρος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Γιούχτας: Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ψαρράς, Τζανής, Ραπτάκης, Μαυροειδής, Σφυρογιαννάκης, Μαυρομάτης, Κατσικοκέρης, Πλουσής Δ., Πλουσής Β.

Πόρος: Μήτρου, Νάκας, Τσουκαλάς, Ταβλαδωράκης, Παπαδομιχελάκης, Αριστεινίδης, Τάγγινης, Φραγκουλάκης, Τριανταφύλλου, Ράπτης, Καμπεράι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ