OΦH: Αποθεραπεία και ασκήσεις δύναμης στην σημερινή προπόνηση μετά το διπλό με ΑΕΛ

Petite Perle 300×250

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε σήμερα (25/04) την πρώτη του προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, μετά το τεράστιο «διπλό» στο «Αλκαζάρ» κόντρα στη ΑΕΛ με 1-0, όπου έκανε ένα μεγάλο και καθοριστικό βήμα για την παραμονή.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (24/4) ματς, έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και αγωνιστικά παιχνίδια.

Οι Χουάν Νέιρα, Λουκ Καστάνιος και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, συμμετέχοντας παράλληλα σε μέρος της προπόνησης, ενώ οι Βασίλης Σηφάκης, Πασχάλης Στάικος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί και Φελίπε Σόουζα Φερέιρα έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

 «Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (25/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (24/4) ματς, έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και αγωνιστικά παιχνίδια.

Οι Juan Neira, Luc Castaignos και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, συμμετέχοντας παράλληλα σε μέρος της προπόνησης, ενώ οι Βασίλης Σηφάκης, Πασχάλης Στάικος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi και Felipe Souza έκαναν θεραπεία.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Ricardo Vaz, ο οποίος απουσιάζει με άδεια για οικογενειακούς λόγους.

Αύριο, Μ. Δευτέρα (26/4), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Μ. Τρίτης (27/4)».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ