Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα των ανδρών της Αυστραλίας ο Απόστολος Γιάννου

Petite Perle 300×250

Ο Απόστολος Γιάννου μετά από αρκετό διάστημα, επέστρεψε στις προπονήσεις και παράλληλα στα παιχνίδια του ΟΦΗ, όπου έχει αγωνιστεί και βασικός, ενώ παράλληλα, ακόμη ένα πολύ ευχάριστο νέο για εκείνον, είναι η επιστροφή του στην Εθνική ομάδας της Αυστραλίας! 

Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί μια από τις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Γράχαμ Άρνολντ, για τους αγώνες με το Κουβέιτ (3/6), την Ταϊπέι (7/6), το Νεπάλ (11/6) και την Ιορδανία (15/6), οι οποίοι θα γίνουν στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόστολος Γιάννου, μετρά ήδη 12 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα και οκτώ με την Κ17 της Εθνικής Αυστραλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ: 

«Στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Απόστολος Γιάννου.

Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί μια από τις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Graham Arnold, για τους αγώνες με το Κουβέιτ (3/6), την Ταϊπέι (7/6), το Νεπάλ (11/6) και την Ιορδανία (15/6), οι οποίοι θα γίνουν στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόστολος Γιάννου θα αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αυστραλίας, καθώς μετρά ήδη 12 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα και 8 με την U17».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ