Διεξήχθη η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη.

Η συνεδρίαση έγινε με τηλεδιάσκεψη και με αντικείμενο τη νέα αντιπυρική περίοδο που ξεκινά. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των εκπροσώπων Υπηρεσιών της Αυτοδιοίκησης και του κράτους, στρατιωτικών και ένστολων υπηρεσιών καθώς και εθελοντικών οργανώσεων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου τόνισε πως υπάρχει «πλήρης ετοιμότητα» σε επίπεδο προετοιμασίας και υπογράμμισε πως κοινός στόχος όλων είναι «η προστασία της υγείας, της ζωής, της περιουσίας των συμπολιτών μας, η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση του κινδύνου των καταστροφών». 

Μετά τη συνεδρίαση ο κ. Συριγωνάκης επεσήμανε πως στη διάρκεια των τοποθετήσεων όλων των φορέων παρουσιάστηκαν η ετοιμότητα που υπάρχει και οι προτεραιότητες στο έργο και τη συνδρομή κάθε υπηρεσίας. «Ανταλλάξαμε γνώμες και απόψεις και θέλω να πω ότι για την επίτευξη του στόχου, απαιτείται συνεργασία και συντονισμός των δράσεων. Συμφωνήσαμε πως κάθε φορέας θα πρέπει να είναι καθόλα έτοιμος με το προσωπικό και τα μέσα τα οποία διαθέτει», δήλωσε μετά τη συνεδρίαση ο κ. Συριγωνάκης. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ