Δωρεάν υποδήματα δίνει στην Αρχιεπισκοπή η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Μέλη του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 27 Απριλίου τη δομή που στεγάζεται η Διακονία Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, προκειμένου να προσφέρουν υποδήματα για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Η ενέργεια συγκέντρωσης των υποδημάτων, πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη όλων των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο της βουβής διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην Πλ. Ελευθερίας την Τετάρτη 31 Μαρτίου, για τη μη επαρκή στήριξη των επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Η Διοίκηση της ΟΕΒΕΝΗ ευχαριστεί όλους τους επαγγελματίες που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν παπούτσια σε καλή κατάσταση που δεν χρησιμοποιούσαν πια, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

πηγή: cretapost.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...