Περιοδεία Αλκ. Στεφανή σε μονάδες και επιτηρητικά φυλάκια στον Ν. Έβρου

Petite Perle 300×250

Διήμερη περιοδεία σε μονάδες και επιτηρητικά φυλάκια (ΕΦ) στο νομό Έβρου, της ζώνης ευθύνης του Δ' Σώματος Στρατού πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής προκειμένου να ενημερωθεί για τις τρέχουσες δράσεις και να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ενόψει της εορτής της Ανάστασης.

 Συγκεκριμένα επισκέφθηκε διαδοχικά τη XVI μηχανοκίνητη μεραρχία πεζικού, το ΕΦ «ΔΙΛΟΦΟΥ» της 21ης τακτικής Διοίκησης, τα ΕΦ 1, 2, 5 και «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ» της 3ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας, το ΕΦ «ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΥΘΙΟΥ» της 30ής μηχανοκίνητης ταξιαρχίας το ΕΦ «ΜΑΥΡΟΥ ΟΓΚΟΥ» της 50ής μηχανοκίνητης ταξιαρχίας, καθώς και την έδρα της, το ΕΦ «ΠΛΑΓΙΩΝ» της 7ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας και το ΕΦ «ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΗΠΩΝ» της 31ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας.

Περαιτέρω μετέβη στον Πόρο Έβρου, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών του συνοριακού αποτρεπτικού εμποδίου (Φράκτη), στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και στο στρατηγείο της ΧΙΙ μηχανοκίνητης μεραρχίας Πεζικού, στην Αλεξανδρούπολη.

Ο  υφυπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την άμεση ετοιμότητα του προσωπικού που προασπίζει τα σύνορα του Έβρου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ