Έμειναν στο μηδέν Δαμάστα και Γιούχτας (0-0)

Petite Perle 300×250

Η Δαμάστα και ο Γιούχτας δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα (0-0), με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τη 2η θέση.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές κλασικές ευκαιρίες για κάποιο γκολ σ' ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και μάταια έμειναν στο 0-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου υπήρξαν οι πιο μεγάλες φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Ο Δομ. Πλουσής στο 48′ για τον Γιούχτα δεν μπόρεσε από εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο μετά στο 54′ ευκαιρία για γκολ είχε και η Δαμάστα, με τον Στακάκη να αστοχεί σε τετ α τετ απέναντι από τον Κόλλια, που στάθηκε τυχερός.

Το τελικό σφύρισμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν μόνοι τους στην 9η θέση με 12 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν πλέον στην 7η με 13.

Διαιτητής: Μαυραντωνάκης (Χίου)
Βοηθοί: Δρακουλάκης – Τσαμπουράκης (Ηρακλείου)

Δαμάστα (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Αποστολάκης, Κεφαλούκος, Μπαμπουλάκης, Στεφανάκης, Αυγουστάκης (74′ Μηλιαράκης), Ζερβός, Μουρτζάκης, Παπαδάκης (61′ Σαβουϊδάκης), Σεραφειμίδης (82′ Κάββαλος), Στακάκης

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Κόλλιας, Κασσωτάκης, Μαυροειδής, Τζανής, Ραπτάκης, Ψαρράς, Σφυρογιαννάκης (72′ Ανωγειανάκης), Σαββίδης (72′ Μαυρομάτης), Βασ. Πλουσής, Κατσικοκέρης, Δομ. Πλουσής

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ