Μήνυμα Γιώργου Λογιάδη για το Πάσχα

Petite Perle 300×250

Όση φαντασία και να έχει κάποιος, σίγουρα δε θα μπορούσε να βρει καταλληλότερες συγκυρίες ώστε να συνδέσει πιο καίρια και εύστοχα μια χρονιά αλλά και μια δεκαετία σαν και αυτή με τα πάθη του Θεανθρώπου.

Η βαθιά πολυπαραγοντική κρίση που έχει ξεσπάσει στην πατρίδα μας εδώ και χρόνια, αλλά και η πανδημία του τελευταίου έτους , κατόρθωσαν να δημιουργήσουν την ανάγκη μιας απεγνωσμένης αναζήτησης της ανθρώπινης ανάτασης. Δηλαδή, της πνευματικής, ψυχικής, οικονομικής και πολιτικής ανάστασής μας.

Η χώρα και ο λαός μας πέρασαν και δυστυχώς συνεχίζουν να διανύουν ένα ισχυρό σοκ. Η φτώχεια, η ανεργία, τα προβλήματα σε ποικίλους τομείς αλλά και ο αόρατος εχθρός που ακούει στο όνομα πανδημία παραπέμπουν στα πάθη που βίωσε ο Θεάνθρωπος και στις κακουχίες που υπέστη επειδή επέμενε στο να λέει την Αλήθεια, να υπομένει καρτερικά για το δίκιο  και να μην παραιτείται, ακόμα και αν πρέπει να περάσει έναν Γολγοθά με όλη τη σημασία της λέξης. Πάντοτε όμως μετά τον Γολγοθά, μετά το σκότος, μετά τα πάθη, έρχεται η ανάσταση και η ευτυχία.

 Είμαι πεπεισμένος λοιπόν, ότι με ρεαλισμό και ανυπακοή θα καταφέρουμε να διανύσουμε το σκόπελο που η χώρα μας αλλά και οι λαοί στο σύνολό τους βιώνουν και στο τέλος, όλοι μαζί, ενωμένοι και μονιασμένοι, χωρίς φόβο διασποράς νέων προβλημάτων, θα ατενίσουμε με αισιοδοξία τη νέα δεκαετία που ήδη διανύουμε, εφαρμόζοντας έμπρακτα τα κορυφαία λόγια του Σοφοκλή, « Γεννήθηκα για να αγαπώ, όχι για να μισώ».

Αγαπητοί μου συμπολίτες, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στον καθένα ξεχωριστά, τούτες τις Άγιες μέρες  ολόψυχα Χρόνια Πολλά, καλή Ανάσταση, με Υγεία, Αγάπη και πραγματική Ευτυχία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ