Οι προτάσεις του ΤΕΕ/ΤΑΚ για το Εξοικονομώ – Αυτονομώ στη Βουλή από τους Βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Τελευταία Ενημέρωση:

Με κοινή κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης και οι Βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, κατέθεσαν την επιστολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με τις προτάσεις του Φορέα, για το νέο κύκλο του προγράμματος Εξοικονομώ – Αυτονομώ.

Με τη σχετική επιστολή, το ΤΕΕ/ΤΑΚ επιθυμεί να συμβάλλει στην παραγωγική διαμόρφωση της πρόσκλησης του νέου κύκλου του προγράμματος Εξοικονομώ – Αυτονομώ, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει και τον προβληματισμό σχετικά με τις αιτήσεις που έμειναν εκτός χρηματοδότησης από τον προηγούμενο κύκλο, αλλά έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα.

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον κ. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Θέμα: «Προτάσεις για το Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ»

Οι Βουλευτές ν. Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης καταθέτουν προς τον κ. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναφορά το έγγραφο του ΤΕΕ/ΤΑΚ με το οποίο παραθέτουν αναλυτικά τις σχετικές προτάσεις για το νέο κύκλο του προγράμματος Εξοικονομώ-Αυτονομώ.

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις δικές σας ενέργειες.

Αθήνα, 27.04.2021

Οι καταθέτοντες Βουλευτές

Μαμουλάκης Χάρης

Βαρδάκης Σωκράτης

Ηγουμενίδης Νίκος

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...