Συγκλονίζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για τον θάνατο της συζύγου του

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή ‘Το Πρωινό’ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια της συζύγου του.

“Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, διάλεξα ένα επάγγελμα το οποίο με έχει κάνει να μην έχω αισθανθεί ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου. Όλη η τελευταία δεκαετία τραυμάτισε την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα media. Όχι, δεν με στεναχωρεί ότι και να μου πει κάποιος, σε επίπεδο κριτικής. Κάνεις μια δουλειά 40 χρόνια στην οποία εσύ κρίνεις, οπότε δεν μπορείς να λες να μην κρίνουν εσένα”, είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

“Είχα πάρα πολλές προτάσεις. Πέρασα 23 χρόνια της ζωής μου στο Mega, τα οποία και τα θεωρώ τα ωραιότερα χρόνια της δημοσιογραφικής μου καριέρας. Μου έγιναν προτάσεις να κάνω μια πρωινή εκπομπή και ένα γενικό τηλεπαιχνίδι. Ποτέ δεν είπα ναι… Όποιοι προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, καταλήγουν να τα κάνουν πάρα πολλά πράγματα μέτρια”, σημείωσε και πρόσθεσε:

“Η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε και τα παιδιά κυρίως που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή. Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτό ήταν δύσκολο πολύ. Έγινε πριν από δύο χρόνια. Έγινε τζάμπα. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε”.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Related Articles