Συνάντηση με τον Τάσο Λιαδάκη είχε ο πρόεδρος των Κορφών

Petite Perle 300×250

Έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Κοινότητας Κορφών Κώστα Φαραζάκη με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Τάσο Λιαδάκη για τα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν συμφωνηθεί να γίνουν στο ορεινό χωριό του Μαλεβιζίου.

Συζητήθηκαν η αντικατάσταση της υδρευτικής γεώτρησης καθώς και η περίφραξη της. Επίσης η αλλαγή δικτύου αποχέτευσης στη θέση Νταμπαχη και η αποκατάσταση του δρόμου στην Αγία Μαρίνα.

Ένα άλλο θέμα που ετέθη είναι η αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων στη δεξαμένη ύδρευσης (σάπια καπάκια κ.τ.λ.)που έχει κατασκευαστεί πριν 50 χρόνια. Υπάρχει πλέον η ανάγκη για κατασκευή νέας δεξαμενής.

Τέλος έγινε αναφορά και για το Βιολογικό Καθαρισμό Κορφών-Λουτρακίου

Ο Κώστας Φαραζάκης μέσω της Φωνής Μαλεβιζίου ευχαριστεί τον Τάσο Λιαδάκη για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν και εκφράζει την ικανοποίηση του για την επιμελημένη και σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων που άπτονται στο χαρτοφυλάκιο της ΔΕΥΑΜ.

Ενήμερος για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Κουτσογιάννης με καταγωγή από τις Κορφές και υπεύθυνος για το Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ